«Ενάντια» στη Λίβερπουλ ο Κλοπ – Συμφώνησε με Adidas

«Ενάντια» στη Λίβερπουλ ο Κλοπ – Συμφώνησε με Adidas

Η μάχη γιγάντων των αθλητικών χορηγών βρίσκει πλέον Λίβερπουλ και Γιούργκεν Κλοπ σε αντίπαλα στρατόπεδα, καθώς μετά τη συμφωνία του club με τη Nike, ο Γερμανός τεχνικός έκανε το ίδιο με την Adidas.

Από την 1η Αυγούστου στη φανέλα της Λίβερπουλ φιγουράρει πλέον το σηματάκι της NIKE, καθώς το club άλλαξε εταιρεία ένδυσης και αποχαιρέτησε τη New Balance. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ φέρεται να έχει όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Ιούνιο του 2024, ότι θα μπορεί να διαχειρίζεται μόνος του το διαφημιστικό προφίλ του.

Κάπως έτσι κυκλοφόρησε και ότι ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο χορηγίας με την Adidas. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι τη στιγμή που η Λίβερπουλ θα φοράει τη φανέλα του ενός αθλητικού γίγαντα, ο Κλοπ θα εμφανίζεται με ξεχωριστό ντύσιμο χορηγία του άλλου γίγαντα.

Ο Κλοπ πάντως έχει ήδη δικούς του χορηγούς, όπως είναι η μπύρα Warsteiner, η αυτοβιομηχανία Opel, ο γίγαντας των ηλεκτρονικών Philips και το τηλεοπτικό γερμανικό δίκτυο Sky.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Ενάντια» στη Λίβερπουλ ο Κλοπ – Συμφώνησε με Adidas appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE