ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται η ανησυχητική αύξηση - Εντοπίστηκαν 151 νέα περιστατικά

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται η ανησυχητική αύξηση - Εντοπίστηκαν 151 νέα περιστατικά

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε σήμερα 151 νέα κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, 46 στην περιφερειακή ενότητα Αττικής και 38 στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής: επτά κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, πέντε εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως, σαράντα έξι κρούσματα στην Π.Ε. Αττικής, τριάντα οκτώ στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, δύο στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ένα στην Π.Ε. Κορινθίας, δύο στην Π.Ε. Αχαίας, ένα στην Π.Ε. Δράμας, δεκαεπτά (17) στην Π.Ε.Έβρου, όλα συνδεόμενα με το γάμο στην Αλεξανδρούπολη, ένα στην Π.Ε. Ημαθίας, δύο στην Π.Ε. Ηρακλείου, τρία στην Π.Ε. Κέρκυρας, δύο στην Π.Ε. Κεφαλονιάς,ένα στην Π.Ε. Κοζάνης, έξι στην Π.Ε. Λάρισας, ένα στην Π.Ε. Λέσβου, τρία στην Π.Ε. Μαγνησίας, τέσσερα στην Π.Ε. Πέλλας, ένα στην Π.Ε. Πιερίας, δύο στην Π.Ε. Ροδόπης, ένα στην Π.Ε. Σερρών, ένα στην Π.Ε. Τρικάλων, ένα στην Π.Ε. Φθιώτιδας, δύο στην Π.Ε. Φλώρινας, ένα στην Π.Ε. Χανίων.

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.270.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE