ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και εγκλωβισμένοι άνθρωποι μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και εγκλωβισμένοι άνθρωποι μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο

Συναγερμός στο Βόλο καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, έναν τραυματία και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων, που εργάζονταν σε παλιό εργοστάσιο, πίσω από το εργοστάσιο της Coca Cola και παγιδεύτηκαν, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 12.45 για άγνωστη αιτία, είναι οι πρώτες εικόνες από τον χώρο της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής, όπου βρίσκεται σύσσωμη η δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, ενώ φθάνουν ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο παλιό εργοστάσιο, όπου γινόταν εργασίες και ξέσπασε μεγάλη φωτιά, ενώ η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και επί τόπου όταν έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό εργοστάσιο υπήρχαν άνθρωποι.

Ήδη το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ οι πυροσβέστες συνεχίσουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους που είναι εγκλωβισμένοι στο κτίριο που καίγεται.

Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη, με δεκάδες άνδρες και 10 οχήματα αυτή την στιγμή. Μάλιστα η ανησυχία είναι έντονη καθώς το εργοστάσια συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.

Το σύννεφο του μαύρου καπνού που προκλήθηκε από φωτιά έχει φτάσει μέχρι το κέντρο του Βόλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top