ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απονομή τιμητικής Έδρας Jean Monnet από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Απονομή τιμητικής  Έδρας Jean Monnet από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Νομική Σχολή Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου: Απονομή τιμητικής Έδρας Jean Monnet από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την επόμενη τριετία το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου θα έχει την τιμή να φιλοξενεί την υψηλού κύρους ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet, η οποία απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον Δρ. Γεώργιο Παυλίδη για την προώθηση της διδασκαλίας και έρευνας με καινοτόμες μεθόδους στη θεματική «Targeting Criminal Assets in the European Union».


Ο Δρ. Γεώργιος Παυλίδης (PhD Geneva, LLM Warwick, LLM SMU, LLB Thessaloniki), κάτοχος της Έδρας Jean Monnet, είναι από το 2013 μόνιμο μέλος του Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και με περισσότερες από 60 δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές στην αγγλική, γαλλική, ισπανική και ελληνική γλώσσα αναπτύσσει μια ισχυρή ερευνητική παρουσία στον τομέα του διεθνούς και κοινοτικού δικαίου.


Υποδεχόμενο την νέα Έδρα Jean Monnet το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η Νομική Σχολή του καθίσταται μέλος του διεθνούς δικτύου Εδρών Jean Monnet, αυξάνει την διεθνή αναγνωρισιμότητα της Νομικής Σχολής του, συμμετέχει ενεργά σε ομάδες σύγχρονου ακαδημαϊκού διαλόγου και διεθνών ερευνητικών δραστηριοτήτων σε θέματα ΕΕ, ενισχύοντας παράλληλα τη συμμετοχή της επιστημονικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών στην συζήτηση για τις προκλήσεις της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top