ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Εικοσιέξι νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα

Εικοσιέξι νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα

Εικοσιέξι νέα περιστατικά COVID-19 ανακοίνωσε στα κατεχόμενα την Δευτέρα ο λεγόμενος "υπουργός υγείας" Αλί Πιλλί. Τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν σε σύνολο  1, 811 εξετάσεων το τελευταίο 24ωρο.

Ο ψευδουπουργός είπε ότι 4 περιστατικά εντοπίστηκαν στις "πύλες εισόδου" (3 στο αεροδρόμιο και 1 στο λιμάνι) και 18 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων . Άλλα 4 περιστατικά είναι εγχώριας μετάδοσης.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών στα κατεχόμενα είναι  411 και καταγράφηκαν και 4 θάνατοι.

Ο "υπουργός υγείας" απηύθυνε έκκληση σε όλους να φορούν μάσκα και να τηρούν αποστάσεις , προσθέτοντας ότι ο πόλεμος μπορεί να κερδηθεί εφαρμόζοντας τα μέτρα.

Ο Πιλλί είπε ότι έλαβαν κάποιες προτάσεις από την ιατρική κοινότητα και τις αξιολογούν και θα λάβουν ορισμένες αποφάσεις αύριο στη συνεδρίαση του "υπουργικού". Παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια αύξηση στην τοπική μετάδοση και είναι έτοιμοι να λάβουν ριζικές αποφάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top