Τραγικός επίλογος: Εντοπίστηκε το πτώμα της 43χρονης που αγνοείτο μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα

Τραγικός επίλογος: Εντοπίστηκε το πτώμα της 43χρονης που αγνοείτο μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα

Το χειρότερο δυνατό φινάλε είχε η αναζήτηση της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείτο εδώ και περίπου μια εβδομάδα στο Μουζάκι Καρδίτσας, καθώς έσβησαν και οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν να βρεθεί ζωντανή.

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν έφυγε από το φαρμακείο που διατηρούσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ως αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας Ιανός που έπληξε το Μουζάκι και τη Θεσσαλία γενικότερα.

Το τέλος ουσιαστικά ήταν προδιαγεγραμμένο και η οικογένειά της ήλπιζε μόνο σε κάποιο θαύμα. Άλλωστε κι ο ίδιος της ο αδελφός δήλωνε ότι αυτό που έψαχνε πλέον ήταν το πτώμα της αδελφής του για να το πάει στη μητέρα τους.

Στην 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο "Ιανός" έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας. Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου.

Το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE