ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Νίκη και πλησιάζει στην 2η θέση

ΑΕΚ: Νίκη και πλησιάζει στην 2η θέση

Είναι πολλά τα κίνητρα της ΑΕΚ στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί.

Η ομάδα της Λάρνακας κρατά την αντίδραση και την καλή εικόνα που είχε στο ματς με την Ομόνοια και συνεχίζει «οπλισμένη» με πάθος και αποφασιστικότητα για να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί, η ΑΕΚ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πλησιάσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά να κάνει αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως όλα βέβαια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Τομας Κρίστιανσεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος για τις επιλογές του και όπως ο ίδιος σημείωσε, πιστεύει στους παίκτες του και θεωρεί πως με παρόμοιες εμφανίσεις, θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο ματς με τον Απόλλωνα, δεν υπολογίζεται ο Νταβίντ Καταλά που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Από την χθεσινή προπόνηση μοναδικός που απουσίας ήταν ο Φροξυλιάς λόγω ασθένειας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στα πλέι οφ με 1-0, αλλά κέρδισε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 5-2 και 3-1.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top