ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος με… νεφώσεις - Έρχεται αύξηση της θερμοκρασίας

Τμ. Μετεωρολογίας: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος με… νεφώσεις - Έρχεται αύξηση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο (03/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά, στα νοτιοδυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (04/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Τη ∆ευτέρα (05/10) και την Τρίτη (06/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα και θα κυµαίνεται πάνω από τις µέσες κλιµατικες τιµές. Τη Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top