Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ: 'Τα όσα περί «αστειευόμενου» Προέδρου συνιστούν αστειότητα & υποτίμηση της νοημοσύνης όλων ημών'

Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ: 'Τα όσα περί «αστειευόμενου» Προέδρου συνιστούν αστειότητα & υποτίμηση της νοημοσύνης όλων ημών'

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την απάντηση της Προεδρίας για την δήλωση του ΠτΔ στους δημοσιογράφους, προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, Γιώργος Φράγκος.

Όπως ανέφερε στην εν λόγω ανάρτηση, τα περί 'αστειευόμενου' Πρόεδρου συνιστούν αστειότητα και υποτίμηση της νοημοσύνης όλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Φράγκου:

'Τα όσα περί «αστειευόμενου» Προέδρου ισχυρίζεται ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΠτΔ συνιστούν αστειότητα & υποτίμηση της νοημοσύνης όλων ημών, που απλώς επιτείνει το ζήτημα. Οι εν λόγω αιτιάσεις δεν συναστούν επανόρθωση & ανασκευή ενός ατοπήματος, όπως ζήτησε η ΕΣΚ, λυπάμαι'.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE