ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτα μέτρα λόγω της πανδημίας ανακοινώνει το ΣΑΛΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτα μέτρα λόγω της πανδημίας ανακοινώνει το ΣΑΛΑ

Έκτακτα μέτρα για αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορωνοϊού ανακοινώνει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, μεταξύ αυτών και η παράταση στην πληρωμή των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα μέτρα λήφθηκαν στη βάση των κατευθυντήριων γραμμών των αρμοδίων αρχών και «με γνώμονα την προστασία των πολιτών».

Συγκεκριμένα, το ΣΑΛΑ προτρέπει το κοινό όπως αποφεύγει να προσέρχεται στα γραφεία και στα ταμεία του Συμβουλίου για διεκπεραίωση πληρωμών, υποβολή αιτήσεων για συνδέσεις, υποβολή επιστολών ή άλλες εργασίες.
 
Οι πληρωμές, προστίθεται, μπορούν να διεκπεραιώνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών μόνο.
 
Επιπρόσθετα, οι αιτήσεις για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών ή και διαχωρισμών γης μπορούν να αποστέλλονται στο Συμβούλιο ηλεκτρονικά στο [email protected] ή να αποτίθενται σε ειδικό κιβώτιο το οποίο έχει τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων του Συμβουλίου, στο Ισόγειο.
  
Οποιαδήποτε άλλη αλληλογραφία, συνεχίζει η ανακοίνωση, μπορεί να αποστέλλεται στο Συμβούλιο ηλεκτρονικά στο [email protected], ή να αποτίθεται σε ειδικό κιβώτιο το οποίο έχει τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων του Συμβουλίου, στον 2ο όροφο.
 
Για έκτακτες ή επείγουσες περιπτώσεις το κοινό μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το Συμβούλιο στο 25881888 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]
 
Επισκέψεις στα γραφεία του Συμβουλίου θα επιτρέπονται κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής συνεννόησης.
 
Για διευκόλυνση του κοινού το Συμβούλιο αποφάσισε όπως η προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το 2020, παραταθεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE