ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Hyundai παρουσιάζει το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων i20N!

Η Hyundai παρουσιάζει το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων i20N!

Η Hyundai παρουσιάζει το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων i20N!

 

 Το ολότελα νέο i20N είναι το πρόσφατο μοντέλο υψηλών επιδόσεων και έρχεται να δώσει μια έντονη γεύση από αγώνες ράλι στον οδηγό.
 Εμπνευσμένο από το i20 WRC, το μοντέλο που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, το i20N, με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία.
 Με κινητήρα 1.6 turbo GDi αποδίδει 240 ίππους PS, με 275Nm ροπή και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.
 Ένα ειδικά σχεδιασμένο μοντέλο για υψηλές επιδόσεις, με ειδικό εξοπλισμό και καινοτομίες
(όπως Launch Control και Rev Matching), αφιερωμένο αποκλειστικά στον οδηγό.

Η Hyundai παρουσίασε το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων i20N, εμπνευσμένο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) και τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας WRC της εταιρείας. Όπως και τα άλλα μοντέλα Ν της Hyundai, προσφέρει έντονη απόλαυση στον οδηγό, με τις επιδόσεις του κινητήρα και τις δυναμικές τεχνολογικές καινοτομίες του. Το νέο i20N έρχεται στην παρέα των άλλων μοντέλων i30N και i30 Fastback N, για να ικανοποιήσει τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων.

“Η σειρά υψηλών επιδόσεων Ν της Hyundai καθιερώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την πρώτη έκδοση του i30N, το 2017. Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην αγορά ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τις επιτυχίες του i20 Coupe WRC, το οποίο μας οδήγησε στη μεγάλη επιτυχία με κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών του WRC 2019”, δήλωσε ο Thomas Schemera, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων στο Τμήμα Ανάπτυξης της Hyundai Motor Company.
“Με το ολότελα νέο i20N, επεκτείνουμε τη σειρά μοντέλων Ν για να ελκύσουμε περισσότερους αγοραστές οι οποίοι επιζητούν την εμπειρία μιας αγωνιστικής πίστας στην καθημερινή τους ζωή”.

Όπως και να το δει κανείς, το i20N, ο σχεδιασμός του μπροστά και πίσω, προβάλλει ένα δυναμικό, αγωνιστικό προφίλ χωρίς καθόλου συμβιβασμούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top