ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ: «Τελείως άδικη η κριτική από Ομονοιάτες – Ήταν μια ομάδα της σειράς πριν, ο κόσμος ντρεπόταν»

ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ: «Τελείως άδικη η κριτική από Ομονοιάτες – Ήταν μια ομάδα της σειράς πριν, ο κόσμος ντρεπόταν»

Μιλώντας στον Super Sport Fm, o πρώην άσος της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας, στάθηκε ασπίδα σε Μπεργκ για την κριτική από τον κόσμο του τριφυλλιού στον κόουτς της ομάδας.

Η τοποθέτηση του: 

«Θεωρώ τελείως άδικη την κριτική από τους φίλους της ομάδας. Η Ομόνοια τα τελευταία πέντε με εφτά χρόνια ήταν μια ομάδα της σειράς, έχασε την προσωπικότητα της, ο κόσμος ντρεπόταν να την βλέπει. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει επιστρέψει η περηφάνια της ομάδας. Πέρασε για πρώτη φορά στους ομίλους και είναι κρίμα και άδικο να μηδενίζουμε τα πάντα για δύο αγώνες πρωταθλήματος, την ώρα που στην Ευρώπη παρουσιαζόμαστε με μεγάλη προσωπικότητα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το παραγνωρίζει. Είναι κρίμα».

The post ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ: «Τελείως άδικη η κριτική από Ομονοιάτες – Ήταν μια ομάδα της σειράς πριν, ο κόσμος ντρεπόταν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE