ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξιούρουππας για το Ομόνοια – Γρανάδα: «Περιμένουμε όλοι ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ξιούρουππας για το Ομόνοια – Γρανάδα: «Περιμένουμε όλοι ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο Πανίκος Ξιούρουππας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε στο παιχνίδι των πρασίνων κόντρα στη Γρανάδα και είπε πως περιμένει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Περιμένω κάτι παρόμοιο με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα και ο κόσμος απολαμβάνουν και διασκεδάζουν αυτή τη συμμετοχή. Ο κόσμος είναι μια μεθυσμένη πολιτεία και το απολαμβάνει. Είναι ψηλού επιπέδου αγώνες. Είχα την τύχη να ήμουν παρόν στην Τούμπα και είδα αυτό το αίσθημα από τους ποδοσφαιριστές. Και με την Αϊντχόφεν ήταν καλή η παρουσία παρά την ήττα. Ήταν κρίμα που δέχτηκε η ομάδα το γκολ στο τέλος. Αύριο και πάλι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, περιμένω μια ίδια εικόνα. Όλοι περιμένουμε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αν θα επηρεάσουν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Όχι. Δεν νομίζω να επηρεάσει. Ήταν επιλογή του προπονητικού επιτελείου να κάνει κάποιες αλλαγές. Δεν περίμεναν τις απώλειες. Ίσως ο βαθμός στην Τούμπα να άνοιξε την όρεξη για κέρδος στον όμιλο. Είναι ένα παιχνίδι που ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι παρόν. Θεωρώ πολύ μικρή την πιθανότητα να επηρεαστούν από τα δύο τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα».

Για το διπλό ταμπλό της Ομόνοιας και τη δυσκολία του: «Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παρουσιάζεται μια κυπριακή ομάδα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και να έχει και συνέπεια στα αποτελέσματα και στην Κύπρο. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Το να παίζεις με τέτοιες ομάδες είναι πολύ δύσκολο. Είναι τελείως διαφορετικό το αίσθημα της αντιμετώπισης από τους ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες να δίνουν βαρύτητα στην Ευρώπη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής ετοιμάζει το μυαλό και το σώμα του για αυτούς τους αγώνες πολύ διαφορετικά σε σχέση με ένα αγώνα του πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον όταν έρχεται και ένα rotation».

Για την κριτική από τον κόσμο: «Θεωρώ τελείως άδικη την κριτική από τους φίλους της ομάδας. Η Ομόνοια τα τελευταία πέντε με εφτά χρόνια ήταν μια ομάδα της σειράς, έχασε την προσωπικότητα της, ο κόσμος ντρεπόταν να την βλέπει. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει επιστρέψει η περηφάνια της ομάδας. Πέρασε για πρώτη φορά στους ομίλους και είναι κρίμα και άδικο να μηδενίζουμε τα πάντα για δύο αγώνες πρωταθλήματος, την ώρα που στην Ευρώπη παρουσιαζόμαστε με μεγάλη προσωπικότητα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το παραγνωρίζει. Είναι κρίμα».

Για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου παλαίμαχων: «Πάντα ήμουν κοντά στους παλαίμαχους. Έπρεπε να έρθει μια αλλαγή και έχει εκλεγεί ο συνδυασμός του Νίκου Πατίκκη. Δεν έχουμε καταρτιστεί ακόμα σε σώμα. Ο Νίκος πάντα ήταν εκεί και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος πρόεδρος. Είμαστε πολύ οργανωμένοι με τον όμιλο. Δημιουργούμε πολλά πράγματα διαχρονικά».

The post Ξιούρουππας για το Ομόνοια – Γρανάδα: «Περιμένουμε όλοι ένα θετικό αποτέλεσμα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top