ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σιγουριά του Ιωακείμ για Ομόνοια και Μπεργκ, η ατάκα για την πίεση και η Γρανάδα που… τον ξάφνιασε

Η σιγουριά του Ιωακείμ για Ομόνοια και Μπεργκ, η ατάκα για την πίεση και η Γρανάδα που… τον ξάφνιασε

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο νέος προπονητής του ΘΟΪ Λακατάμιας, Άκης Ιωακείμ, ο οποίος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και για τον ψεσινό αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Γρανάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του ΘΟΪ: «Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και καλές ομάδες στη Β΄ κατηγορία και είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε αλλαγή προπονητή βοηθά στη ψυχολογία, όμως δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα».

Για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Γρανάδα: «Υπήρχε πάρα πολλή διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Γρανάδα ήταν σε άλλο επίπεδο. Υπήρχε πολλή διαφορά. Δεν την περίμενα τόσο καλή, αλλά έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα».

Για το ότι έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο ο Μπεργκ και για το ότι έστειλε το μήνυμα ότι στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα: «Καλά κάνει. Έκανε το καλύτερο στην Ευρώπη, αλλά πλέον δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης».

Για το πως βλέπει τη φετινή Ομόνοια: «Έχει τη μεγαλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα. Αυτό που της συμβαίνει για πρώτη φορά με τις δύο διοργανώσεις, κάνει δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο κ. Μπεργκ θα δώσει πλέον έμφαση στο πρωτάθλημα και θα δούμε διαφορετική Ομόνοια στη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έχει υψηλούς στόχους και όπως έδειξε η ομάδα μέχρι τώρα, θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για την πίεση που υπάρχει στην Ομόνοια, αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα: «Αν δεν αντέχεις την κριτική και την πίεση, θα πρέπει να πας στο σπίτι σου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την πίεση. Εμένα μου άρεσε που μπήκε αυτή η πίεση στην ομάδα».

Για το πως νομίζει ότι θα προσεγγίσει ο Χένινγκ Μπεργκ τον αγώνα με τη Δόξα: «Δεν θα είναι τόσο μεγάλο το rotation σε σχέση με τις προηγούμενες φορές».

The post Η σιγουριά του Ιωακείμ για Ομόνοια και Μπεργκ, η ατάκα για την πίεση και η Γρανάδα που… τον ξάφνιασε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top