ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σιγουριά του Ιωακείμ για Ομόνοια και Μπεργκ, η ατάκα για την πίεση και η Γρανάδα που… τον ξάφνιασε

Η σιγουριά του Ιωακείμ για Ομόνοια και Μπεργκ, η ατάκα για την πίεση και η Γρανάδα που… τον ξάφνιασε

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο νέος προπονητής του ΘΟΪ Λακατάμιας, Άκης Ιωακείμ, ο οποίος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και για τον ψεσινό αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Γρανάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του ΘΟΪ: «Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και καλές ομάδες στη Β΄ κατηγορία και είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε αλλαγή προπονητή βοηθά στη ψυχολογία, όμως δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα».

Για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Γρανάδα: «Υπήρχε πάρα πολλή διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Γρανάδα ήταν σε άλλο επίπεδο. Υπήρχε πολλή διαφορά. Δεν την περίμενα τόσο καλή, αλλά έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα».

Για το ότι έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο ο Μπεργκ και για το ότι έστειλε το μήνυμα ότι στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα: «Καλά κάνει. Έκανε το καλύτερο στην Ευρώπη, αλλά πλέον δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης».

Για το πως βλέπει τη φετινή Ομόνοια: «Έχει τη μεγαλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα. Αυτό που της συμβαίνει για πρώτη φορά με τις δύο διοργανώσεις, κάνει δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο κ. Μπεργκ θα δώσει πλέον έμφαση στο πρωτάθλημα και θα δούμε διαφορετική Ομόνοια στη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έχει υψηλούς στόχους και όπως έδειξε η ομάδα μέχρι τώρα, θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για την πίεση που υπάρχει στην Ομόνοια, αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα: «Αν δεν αντέχεις την κριτική και την πίεση, θα πρέπει να πας στο σπίτι σου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την πίεση. Εμένα μου άρεσε που μπήκε αυτή η πίεση στην ομάδα».

Για το πως νομίζει ότι θα προσεγγίσει ο Χένινγκ Μπεργκ τον αγώνα με τη Δόξα: «Δεν θα είναι τόσο μεγάλο το rotation σε σχέση με τις προηγούμενες φορές».

The post Η σιγουριά του Ιωακείμ για Ομόνοια και Μπεργκ, η ατάκα για την πίεση και η Γρανάδα που… τον ξάφνιασε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top