ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Επέλεξε Σανέρ ο Τατάρ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Επέλεξε Σανέρ ο Τατάρ

Στον αναπληρωτή πρόεδρο του ΚΕΕ, Ερσάν Σανέρ έδωσε, όπως αναμενόταν, σήμερα ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» ενώ τα κομματικά όργανα θα συνεδριάσουν νωρίς το απόγευμα για να συζητήσουν τα σενάρια για το νέο σχήμα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Σανέρ έχει 15 μέρες περιθώριο για να παρουσιάσει στον Ερσίν Τατάρ τον σχηματισμό της «κυβέρνησης».

Ο κ. Τατάρ ευχήθηκε να υπάρξει σύντομα μια «κυβέρνηση» που θα έχει την πλειοψηφία στη «βουλή» και θα συμβάλει στην άρση των οικονομικών προβλημάτων, την έγκριση του προϋπολογισμού και στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο κ. Σανέρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να σχηματίσει «κυβέρνηση» νωρίτερα από τις 15 μέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE