ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη μεγάλη μάχη από την αρχή Λόρια και Οκριασβίλι!

Στη μεγάλη μάχη από την αρχή Λόρια και Οκριασβίλι!

Η Γεωργία αντιμετωπίζει τα Σκόπια εντός έδρας για μια θέση στα τελικά του Euro.

Στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων υπάρχει… διπλή εκπροσώπηση από την Κύπρο και συγκεκριμένα την Ανόρθωση, αφού ο Λόρια βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Οκριασβίλι θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Νταουσβίλι είναι στον πάγκο ενώ ο Κβιλιτάια εκτός αποστολής.

Στο «αντίπαλο στρατόπεδο», οι… δικοί μας Σκοπιανοί, Τρισκόφσκι, Σπιρόφσκι (ΑΕΚ), Σισκόφσκι (Δόξα) και Μπογκατίνοφ (Εθνικός Άχνας) βρίσκονται στον πάκο.

***********
Δ: Γεωργία – Σκόπια (19:00)
Εδώ θα γίνει μεγάλη μάχη με… οκταπλή εκπροσώπηση των κυπριακών ομάδων!

Από τη μια στην Εθνική Γεωργίας είναι κάτι παραπάνω από έντονο το… Ανορθωσιάτικο στοιχείο με τους Λόρια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι και Κβιλιτάϊα ενώ και ο τεχνικός της Κυρίας, Τιμούρ Κετσπάγια ταξίδεψε μαζί τους για να στηρίξει την πατρίδα του σε αυτό το ιστορικό ματς. Στην αποστολή και ο Κατσαράβα, ο οποίος ανήκει στην Ανόρθωση όμως είναι δανεικός στην Λεχν Πόζναν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Σκοπίων βρίσκονται 4 παίκτες των ΑΕΚ, Δόξα και Εθνικού. Οι δύο τερματοφύλακες Μπογκατίνοφ (Εθνικός Άχνας) και Σισκόφσκι (Δόξα) και οι Σπιρόφσκι και Τρισκόφσκι της ΑΕΚ.

The post Στη μεγάλη μάχη από την αρχή Λόρια και Οκριασβίλι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top