ΠΑΡΑ-THEMA

Σάλος με τα ροζ σκάνδαλα στις αεροπορικές – Αεροσυνοδοί πουλάνε «καυτά» βίντεο στο διαδίκτυο

Σάλος με τα ροζ σκάνδαλα στις αεροπορικές – Αεροσυνοδοί πουλάνε «καυτά» βίντεο στο διαδίκτυο

Καθώς οι αεροπορικές εταιρείες διανύουν και αυτές κρίση λόγω της πανδημίας, αυξάνονται οι περιπτώσεις αεροσυνοδών που καταφεύγουν στην πώληση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου στο ίντερνετ, έναντι αντιτίμου.

Οι κοπέλες φαίνεται πως προέρχονται κατά βάση από το πλήρωμα των εταιριών EasyJet, Ryanair και British Airways, και έχουν επεκταθεί σε όλες τις πιθανές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης – μεταξύ των οποίων και το αμφιλεγόμενο OnlyFans- προκειμένου να διοχετεύσουν το επίμαχο υλικό.

Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα όπως «Cabin crew goddess» («η θεά του πληρώματος καμπίνας») και «Airhostess71» («Αεροσυνοδός71»), οι κοπέλες ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο όπου εικονίζονται ντυμένες με τις στολές τους σε προκλητικές πόζες, ενώ σε άλλες αποκαλύπτουν τα εσώρουχά τους.

Οι περισσότερες συνήθως διαθέτουν λογαριασμούς σε περισσότερες από μία πλατφόρμες, χρησιμοποιώντας τις πιο «αθώες», όπως το Instagram, για να προσελκύσουν το κοινό τους, και τις πιο «μυστικοπαθείς» και «προχωρημένες», όπως το OnlyFans, για όσους θέλουν να δουν κάτι παραπάνω.

Στο Instagram, οι αεροσυνοδοί ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες με τα πόδια τους απλωμένα στα καθίσματα του αεροπλάνου, τις οποίες συνοδεύουν με λεζάντες όπως: «Καλωσορίσατε στην πτήση».

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο πλέον καυτό υλικό, οι χρήστες χρειάζεται συνήθως να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή, η οποία μπορεί να ποικίλλει, συνήθως ανάμεσα στις 5 με 15 λίρες.

Πολλές μάλιστα από τις αεροσυνοδούς, πέραν του οπτικού υλικού που παρέχουν,  δηλώνουν διατεθειμένες να πουλήσουν χρησιμοποιημένα εσώρουχα, καλσόν, ρούχα και παπούτσια που φοράνε στο αεροπλάνο στους θαυμαστές τους έναντι συγκεκριμένου ποσού, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και τις 180 λίρες.

Σύμφωνα με εκ των έσω πηγή που μίλησε στο έντυπο «The Sun», τα περιστατικά αυτά δεν είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο έχουν ενταθεί πρόσφατα λόγω της πανδημίας.

Η τάση αυτή ήρθε στην επιφάνεια μερικές μέρες πριν, με την περίπτωση μιας συγκεκριμένης αεροσυνοδού της British Airways, η οποία, εκτός του ανάλογου οπτικού υλικού που διέθετε προς πώληση, παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες στους επιβάτες εν ώρα πτήσης.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top