ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστάτωση με άνδρα στο Νοσοκομείο - Μπούκαρε με κάμερα και μονολογούσε ότι «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστάτωση με άνδρα στο Νοσοκομείο - Μπούκαρε με κάμερα και μονολογούσε ότι «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, άνδρας μπούκαρε στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου την ώρα απαγόρευσης επισκεπτηρίων και παραβιάζοντας το διάταγμα που αφορά τα νοσηλευτήρια.

Ο άνδρας προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την κατάσταση εντός του νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό δεν είναι όσοι μας παρουσιάζουν και ότι ο ιός δεν υπάρχει. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ κύριος Χαριλάου, ανάφερε ότι πρόκειται για αρνητή του κορωνοϊού, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει καταδικαστέα αυτή την πράξη, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE