Καταγγελία-σοκ από την τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου: ‘Με κλείδωσε στο σπίτι του και με κυνηγούσε γυμνός’

Καταγγελία-σοκ από την τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου: ‘Με κλείδωσε στο σπίτι του και με κυνηγούσε γυμνός’

Νέα καταγγελία-σοκ έρχεται αυτή τη φορά από τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζει η ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου με ανάρτηση-καταγγελία της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook γνωστό μουσικοσυνθέτη την παρενόχλησε σεξουαλικά και μάλιστα έφτασε στο σημείο να την κλειδώσει σπίτι του και να την κυνηγάει γυμνός.

Η Λυδία Σέρβου, που μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Θεοφάνους, περιγράφει με λεπτομέρειες τα όσα έζησε στο σπίτι του εν ζωή μουσικοσυνθέτη, σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE