Τραγωδία στην Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 15χρονη νικημένη από τον κορωνοϊό

Τραγωδία στην Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 15χρονη νικημένη από τον κορωνοϊό

Τραγωδία στη Θήβα με 15χρονη, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέληξε από στο νοσοκομείο, έχοντας συμπτώματα κορωνοϊού.

Το άτυχο κορίτσι μπήκε σήμερα το πρωί 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας ενώ η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Όπως δήλωσε στο evima. gr ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων»

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE