ΠΑΦΟΣ: Θέλησε να λύσει τις διαφορές του με αίμα – Έβγαλε μαχαίρι μετά από καβγά με τον μάγειρα – Καταζητείται 23χρονος

ΠΑΦΟΣ: Θέλησε να λύσει τις διαφορές του με αίμα – Έβγαλε μαχαίρι μετά από καβγά με τον μάγειρα – Καταζητείται 23χρονος

Υπόθεση τραυματισμού, μαχαιροφορίας, κοινής επίθεσης και δημόσιας εξύβρισης  διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες το απόγευμα από  22χρονο ο οποίος εργάζεται σε εστιατόριο ως μάγειρας στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, ότι μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με 23χρονο, αδερφό του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, αυτός ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφριά στο αριστερό φρύδι.

Μετά την καταγγελία του 22χρονου μάγειρα, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 23χρονου, ο οποίος αναζητήθηκε δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου όπου υποβλήθηκε σε συραφή και ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE