ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθόλου καλά τα νέα για Σελίμοβιτς και γλύτωσε τα χειρότερα ο Σαρδινέρο – Επίσημη ενημέρωση

Καθόλου καλά τα νέα για Σελίμοβιτς και γλύτωσε τα χειρότερα ο Σαρδινέρο – Επίσημη ενημέρωση

Γλύτωσαν τα χειρότερα οι δύο παίκτες του ΟΦΗ που μένουν εκτός για το επόμενο 15νθημερο.

Σολίς και Σαρδινέρο υπέστησαν θλάση πρώτου βαθμού, γλυτώνοντας την ζημιά που έπαθε ο Πραξιτέλης Βούρος ενώ αντιθέτως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς που συγκρούστηκε με τον Βάτερμαν. Ο 24χρονος στόπερ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει πως χάνει τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς και τα πρώτα των play out.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (9/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία συμμετείχαν μόνο όσοι δεν έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου (Λυμπεράκης, Μαρινάκης, De Guzman, Mellado, Μίγγος, Neira, Sakor, Σουρνάκης, Vaz, Castaignos, Γκαργκαλατζίδης, Γιάννου, Γρίβας, Solis, Souza), ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι ο Vahid Selimovic υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού, ο Nazareno Solis θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Adrian Sardinero υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Κανονικά προπονήθηκε ο Felipe Souza. Ο Απόστολος Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος του προγράμματος. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi έκαναν θεραπεία.

Οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (14/2) με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (10/2), στις 15:00.

The post Καθόλου καλά τα νέα για Σελίμοβιτς και γλύτωσε τα χειρότερα ο Σαρδινέρο – Επίσημη ενημέρωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top