Πάρτι στο Twitter με τα Apple ακουστικά των 650 ευρώ: «Βάζουν αυτόματα τους φτωχούς στο mute;»

Πάρτι στο Twitter με τα Apple ακουστικά των 650 ευρώ: «Βάζουν αυτόματα τους φτωχούς στο mute;»

Τα ακουστικά της Apple AirPod Max έχουν γίνει στόχος πάρα πολλών αστείων το Twitter λόγω της εξωφρενικής, κατά πολλούς, τιμής τους.

Κυκλοφορούν εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά οι περισσότεροι αδυνατούν να δεχθούν ότι για να τα αποκτήσουν πρέπει να ξοδέψουν 625 - 650 ευρώ. Για παράδειγμα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε:

Τα AirPods Max κοστίζουν περισσότερο από έναν υπολογιστή, μια τηλεόραση, το Xbox και ένα καλό ζευγάρι ακουστικά Sony ή Bose.

Κάποιος άλλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συγγνώμη, δεν σας ακούω. Τα AirPods Max μου αυτόματα βάζουν στο αθόρυβο τους φτωχούς».

Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα και καυστικά tweets:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE