Συμμορία ξυλοκόπησε 20χρονο για πενήντα ευρώ κι ένα κινητό, του άρπαξαν και τον σκύλο

Συμμορία ξυλοκόπησε 20χρονο για πενήντα ευρώ κι ένα κινητό, του άρπαξαν και τον σκύλο

Τρία άτομα με καταγωγή από την Αλγερία, επιτέθηκαν στον 20χρονο το απόγευμα της Πέμπτης, γύρω στις 19.00. Ο νεαρός είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στον λόφο του Στρέφη, όταν οι τρεις Αλγερινοί τον προσέγγισαν με το πρόσχημα να του πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο 20χρονος αρνήθηκε και επιχείρησε να συνεχίσει τη βόλτα του. Όπως έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., τότε του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό, 50 ευρώ που είχε πάνω του και - το χειρότερο απ’ όλα - τον σκύλο του.

Μάλιστα, ο ένας τον απείλησε με μαχαίρι, προκειμένου να αρπάξει το ζώο. Μετά την κατάθεση του νεαρού στο Α.Τ. Εξαρχείων, ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν τους δύο εκ των τριών δραστών.

Ο τρίτος αναζητείται από τις Αρχές και θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του, καθώς η αστυνομία διαθέτει τα στοιχεία του. Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να βρεθεί και ο σκύλος του 20χρονου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE