ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψήφο του έδωσε ο Κίρζης, πόσο θα ΑΝΤΕΞΕΙ είναι το θέμα…

Ψήφο του έδωσε ο Κίρζης, πόσο θα ΑΝΤΕΞΕΙ είναι το θέμα…

Ο Γιάννης Πετράκης συνεχίζει να είναι το τεχνικό αφεντικό στο Κολόσσι. Η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας, περίμεναν ότι μετά το πέρας της χθεσινής του συνάντησης με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, θα εκδιδόταν ανακοίνωση διαζυγίου.

Δεν είμαστε σίγουροι, αν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, πείσθηκε από τις διαβεβαιώσεις του Κρητικού προπονητή, ότι ήταν μια κακή παρένθεση η προβληματική παρουσία της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ ή ζύγισε κάποια άλλα πράγματα.

Εννοούμε φυσικά την οικονομική πτυχή, ενδεχόμενης πρόωρης διακοπής του συμβολαίου με τον Κυρ – Γιάννη και την ομάδα συνεργατών του.

Άλλωστε αν λάμβανε την απόφαση να του… δώσει το χαρτί απόλυσης, θα έπρεπε να υπολογίσει και το «πακέτο» που θα χρειαστεί για το καινούργιο τεχνικό επιτελείο.

Τους βασικούς λόγους που βρέθηκε στην «στενή» ο Κρητικός τεχνικός, τους αναλύσαμε χθες το πρωί. Λαμβάνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τον εργοδότη του, το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξει…

Είναι αυτονόητο, ότι αν δεν βγάλει αντίδραση και δεν επιστρέψει στις νίκες η ομάδα την Κυριακή με την ΕΝΠ, τότε ο Πετράκης θα τηλεφωνήσει από μόνος του στον πρόεδρο να του πει ότι είναι στη διάθεση του…

The post Ψήφο του έδωσε ο Κίρζης, πόσο θα ΑΝΤΕΞΕΙ είναι το θέμα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top