ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη στα χέρια του Εισαγγελέα

ΕΛΛΑΔΑ: Νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη στα χέρια του Εισαγγελέα

Οι καταγγελίες βιασμών στον χώρο του Θεάτρου τελειωμό δεν έχουν. Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας που έχει αναλάβει την υπέρασπιση των ηθοποιών Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη, κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ, μετά από σχετική εντολή που έλαβε, έναν άλλον βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

 

Πρόκειται για μια γυναίκα, αρκετή γνωστή στον χώρο του Θεάτρου και της τηλεόρασης, η οποία μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν στην επικαιρότητα, αλλά πλέον ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

«Η κυρία αυτή δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από παντρεμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να συναντηθούν, προκειμένου να της κάνει επαγγελματική πρόταση όπως της είπε. Την κάλεσε στο σπίτι του. Πήγε και τον συνάντησε, μετά από 20-25’ λεπτά επαγγελματικής συζήτησης, άρχισε να περνάει τη συζήτηση σε πιο προσωπικά θέματα και έτσι η κυρία αυτή θέλησε να αποχωρήσει. Με την άρνηση της και το αίτημά της να φύγει, τη βίασε. Αντέδρασε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά δεν είχε τη δύναμη να ξεφύγει. Μετά της ξεκλείδωσε την πόρτα και της είπε ότι «σε περίπτωση που μιλήσεις θα σε καταστρέψω», είπε ο δικηγόρος, Αλέξανδρος Μίντζιας και συνέχισε: «Αυτό δεν ήταν εύκολο να το πει σε κάποιον δικό της άνθρωπο, καθώς προέρχεται από ένα περιβάλλον παραδοσιακών αρχών. Δεν μπορούσε να το πει πουθενά. Αυτή η γυναίκα προσπάθησε μόνη της να το διαχειριστεί. Έφυγε από την Αθήνα, εργάστηκε σε θέατρο της επαρχίας. Εκεί όμως ξανασυνάντησε αυτόν τον άνθρωπο κι προσπάθησε και πάλι να πάει κοντά της».

Στη συνέχεια έκανε γνωστό πως η καταγγελία αυτή έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ και από σήμερα ο φάκελος έχει πάει και στον Εισαγγελέα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top