Ντε Βινσέντι: «Είμαι έτοιμος για την Ομόνοια – Το κύπελλο η τελευταία μας ευκαιρία για Ευρώπη»

Ντε Βινσέντι: «Είμαι έτοιμος για την Ομόνοια – Το κύπελλο η τελευταία μας ευκαιρία για Ευρώπη»

Όλα όσα είπε στην κάμερα της Cablenet, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα σε Πάφο και ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γκρουπ του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του: 

«Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο και ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο β’ μέρος. Η Πάφος πίεσε από τα άκρα και κατάφερε να βρει το γκολ. Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να είμαστε καλοί για να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Είμαι 100% έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης. Είναι ένας τελικός αφού αυτός που θα νικήσει θα πάει παρακάτω. Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου».

The post Ντε Βινσέντι: «Είμαι έτοιμος για την Ομόνοια – Το κύπελλο η τελευταία μας ευκαιρία για Ευρώπη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE