ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αίθριος καιρός με αυξημένες νεφώσεις - Η πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Τμ. Μετεωρολογίας: Αίθριος καιρός με αυξημένες νεφώσεις - Η πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από αύριο στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους -2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις οι οποίες είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις με το ενδεχόμενο τοπικά ελαφρών βροχών.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι τη Δευτέρα και μικρή πτώση την Τρίτη για να κυμανθεί κατά το τριήμερο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος τoυ χιονιού στην πλατεία Τροόδους κατά την έκδοση του δελτίου ήταν 1 εκατοστό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top