AYTΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Με «θανατηφόρα ταχύτητα» οδηγούσε 25χρονος - Χωρίς λόγο η κυκλοφορία του μετά το κέρφιου

AYTΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Με «θανατηφόρα ταχύτητα» οδηγούσε 25χρονος - Χωρίς λόγο η κυκλοφορία του μετά το κέρφιου

Με «θανατηφόρα» θα την λέγαμε ταχύτητα οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο νεαρός στην Λευκωσία. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος για να βρεθεί αργότερα αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων στο πλαίσιο διενέργειας τροχονομικών έλεγχων, ανέκοψαν γύρω στις 11.15 χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στην περιοχή Νήσου, αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 190 ΧΑΩ αντί 100.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγείτο από άντρα ηλικίας 25 ετών έχοντας ως συνοδηγό άντρα ηλικίας 20 ετών και οι δύο από την επαρχία Λάρνακας. Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος πέραν της υπερβολικής ταχύτητας, οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος πιστοποιητικού ασφάλειας. 

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώ το αυτοκίνητο κατακρατήθηκε στον Σταθμό. 

Επιπλέον οι πιο πάνω άντρες, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόθεσή μας είναι η εξάντληση του ποσού €1,1 δισ. από το πρόγραμμα SAFE σε βάθος πενταετίας, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, σε δηλώσεις του την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE