ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανοδική πορεία για την Altius Insurance. Μοίρασε bonus €300.000 στο Δίκτυο Πωλήσεων

Ανοδική πορεία για την Altius Insurance.  Μοίρασε bonus €300.000 στο Δίκτυο Πωλήσεων

Ανοδική πορεία συνεχίζει να καταγράφει η Altius Insurance η οποία εξελίσσει τον κύκλο εργασιών της ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της αγοράς.

 

Η Altius Insurance συνεχίζοντας τη ραγδαία ανάπτυξη της κατέγραψε το 2020 κέρδη της τάξης των 6.1 εκ. ευρώ ενώ έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την 6η θέση στην κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, κατέχοντας ένα δείκτη φερεγγυότητας που φτάνει το 210%.


Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας πως κλειδί για την επιτυχία της αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, ανταμείβει τους συνεργάτες της ενθαρρύνοντας την παραγωγικότητά τους.


Έτσι, τηρώντας τη δέσμευση της απέναντι στο Δίκτυο Πωλήσεων της και συνεχίζοντας μια τακτική χρόνων, κατέβαλε για το 2020 φιλοδώρημα - bonus ύψους €300. 000 στους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους. Κινήσεις σαν αυτές, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη πως ο ασφαλιστικός κλάδος είναι ένας κλάδος με προοπτική ανάπτυξης. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας και τα εφόδια γνώσης που προσφέρει η Altius Insurance για Ασφαλιστικούς Συμβούλους, αξίζουν και επιβραβεύονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top