Χειροπέδες στον 27χρονο καταζητούμενο για την απόπειρα φόνου στην Λεμεσό

Χειροπέδες στον 27χρονο καταζητούμενο για την απόπειρα φόνου στην Λεμεσό

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 27 ετών, ο οποίος καταζητείτο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 9/6/2021 στην επαρχία Λεμεσού. Αρχική είδηση ΕΔΩ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι υπόθεση απόπειρας φόνου, διαπράχθηκε, στη Λεμεσό, εις βάρος άντρα ηλικίας 35 ετών, την Τετάρτη 09/06. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο 35χρονος βρισκόταν σε περιοχή της Λεμεσού, όπου εργάζεται ως οικοδόμος, δέχθηκε επίθεση από πρόσωπο που τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο σώμα.

Ο δράστης της επίθεσης εγκατέλειψε το σημείο, ενώ ο 35χρονος μεταφέρθηκε από τον εργοδότη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ανοιχτό τραύμα στο θώρακα και σοβαρό τραύμα στον πνεύμονα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE