ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το « Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg», Απριλίου, στον Κωνσταντίνο Παναγή της Ομόνοιας

Το « Έπαθλο  Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg», Απριλίου,  στον Κωνσταντίνο Παναγή της Ομόνοιας

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, με τις εμφανίσεις το ήθος και την αγωνιστικότατα του, όχι μόνο μονιμοποιήθηκε στη βασική εντεκάδα της Ομόνοιας, αλλά επάξια αναδείχτηκε και ως ο «Καλύτερος Ποδοσφαιριστής» του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για τον μήνα Απρίλιο 2015, σύμφωνα με την αντικειμενική ψήφο των αθλητικών συντακτών που ψηφίζουν στο δημοφιλή θεσμό της φίλαθλης εταιρείας.

Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά και αρετές που τον διακρίνουν, τον καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση, παρά το νεαρό της ηλικίας του και το σύντομο της συμμετοχής του στους αγώνες της Ά Κατηγορίας και επαυξάνουν τις υποχρεώσεις του για την συνέχεια της καριέρας του.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τη διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της Carlsberg, ο Κωνσταντίνος επέλεξε τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Προστασίας Σπαστικών και Αναπήρων Παιδιών, στον οποίο η φίλαθλη Carlsberg συνείσφερε το πόσο των 1000 ευρώ, ενώ ο ίδιος βραβεύτηκε με την «Ανώτατη τιμητική Διάκριση του Επάθλου».    
Παραλαμβάνοντας την επιταγή ο ταμίας του Συνδέσμου κ. Άντης Γεωργίου, ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την επιλογή του Συνδέσμου τους και  την Carlsberg για την εισφορά του ποσού των 1000 ευρώ, καθώς και για την σημαντική και ποικιλόμορφη προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα.
Ο Κωνσταντίνος συγκινημένος, ευχαρίστησε την Carlsberg και την ΕΑΚ, δηλώνοντας πως αυτή είναι η πρώτη επίσημη τιμητική διάκριση και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα πλαίσια του τίμιου παιχνιδιού, προτάσσοντας πάντοτε το ήθος, την τέχνη και την Αρετή.  
Στη φωτογραφία, διακρίνονται, ο Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων της  Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, o ταμίας του Συνδέσμου, Άντης Γεωργίου, η Διοικητική Λειτουργός του Συνδέσμου, Παρασκευή Σεραφείμ και ο Κωνσταντίνος Παναγή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top