ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αδιάβροχο χρώμα στα μαλλιά από τους ειδικούς της Wella. Μόνο η Koleston μπορεί να σου δώσει μαγευτικό αδιάβροχο χρώμα που διαρκεί.

Αδιάβροχο χρώμα στα μαλλιά από τους ειδικούς της Wella.  Μόνο η Koleston μπορεί να σου δώσει μαγευτικό αδιάβροχο χρώμα που διαρκεί.

Πόσες φορές ακούσατε τις φίλες σας να παραπονιούνται πως κάθε φόρα που λούζουν τα μαλλιά τους χάνουν χρώμα και κυριολεκτικά το βλέπουν να χάνεται ; Πολλές γυναίκες μάλιστα πιστεύουν πως το σαμπουάν ευθύνεται για την απώλεια χρώματος, έρευνες όμως έχουν δείξει πως η κύρια αιτία είναι το νερό.

Οι γυναίκες που τα θέλουν όλα τέλεια γνωρίζουν πως για να νιώθεις καλά μέσα σου πρέπει να δείχνεις και όμορφη εξωτερικά. Τα όμορφα λαμπερά βαμμένα μαλλιά είναι μία από τις πιο σημαντικές εκφράσεις της θηλυκότητας. Το θολό και ξεθωριασμένο χρώμα μπορεί να αλλάξει πραγματικά την εικόνα μιας γυναίκας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ξεθωριασμένα χρώματα είναι τόσο ψηλά στη λίστα των ανησυχιών τους. Θέλουν τα μαλλιά τους να δείχνουν λαμπερά και φωτεινά κάθε στιγμή  με το έντονο πλούσιο χρώμα να παραμένει ζωντανό, όπως την πρώτη μέρα.
Αν μπορούσαν μόνο να βρουν τον τρόπο να διατηρούν το χρώμα φωτεινό καθώς και τα μαλλιά τους λαμπερά..  
Η Koleston, μαζί με τη βοήθεια των ειδικών της Wella, παρουσιάζει μια νέα τεχνολογία, που διατηρεί το χρώμα στα μαλλιά περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το σύστημα για αδιάβροχο χρώμα και για πρόληψη του ξεθωριάσματος υπάρχει σε όλες τις βαφές σε μορφή αφρού και βαφές kits της Koleston. Η αδιάβροχη τεχνολογία της Koleston λειτουργεί με δύο τρόπους ώστε να διατηρεί το πλούσιο χρώμα: διεισδύει βαθιά μέσα στις ίνες των μαλλιών ώστε να τις κάνει λιγότερο ευάλωτες στο ξεθώριασμα και εμπνέεται από τη φυσική δομή της τρίχας. Η θεραπεία έντονης λάμψης που υπάρχει στις βαφές Koleston ενεργεί ως ένας φραγμός μεταξύ χρώματος και  νερού, διατηρώντας έτσι το χρώμα των μαλλιών πλούσιο και λαμπερό για έως 6 εβδομάδες. Με αυτή τη μοναδική θεραπεία ελαχιστοποιείται η απώλεια χρώματος από την επιφάνεια της τρίχας κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας και το έντονο χρώμα κλειδώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Το αποτέλεσμα; Μέχρι και έξι εβδομάδες πλούσιο και έντονο χρώμα.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top