Πολίτης αφόπλισε άγνωστο με μαχαίρι στο Μακένζυ – Σωτήρια η επέμβαση του για άλλους δύο

Πολίτης αφόπλισε άγνωστο με μαχαίρι στο Μακένζυ – Σωτήρια η επέμβαση του για άλλους δύο

Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα δέχθηκαν δύο άτομα στην περιοχή Μακένζυ χθες βράδυ. Σωτήρια επέμβαση περαστικού που τον αφόπλισε.

Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ 38χρονος και 33χρονος κατευθύνονταν από το χώρο στάθμευσης «Μακένζυ» προς νυχτερινό κέντρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο τους πρόσωπο, το οποίο είχε στην κατοχή του μαχαίρι τύπου σουγιά, μήκους επτά εκατοστών περίπου και τους τραυμάτισε.

Προς βοήθεια τους προσέτρεξε 33χρονος παρευρισκόμενος, ο οποίος κατάφερε και αφόπλισε τον ύποπτο, ωστόσο στην προσπάθεια του επίσης φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον ύποπτο, ο οποίος και τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο 33χρονος παρέδωσε στη συνέχεια το μαχαίρι στα μέλη της Αστυνομίας.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν ελαφρά τραύματα που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Αυτοί κρατήθηκαν για παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE