Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 65χρονο στον αυτοκινητόδρομο - Η έκκληση της Αστυνομίας

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 65χρονο στον αυτοκινητόδρομο - Η έκκληση της Αστυνομίας

Ακόμη ένα θύμα της ασφάλτου – Έχασε τον έλεγχο του φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται -  Η έκκληση της Αστυνομίας

Ο Σταύρος Παντελή, 65 ετών, τέως κάτοικος Λευκωσίας, είναι το θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω τις 9.30 το βράδυ, όταν το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε ο Παντελή, στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου.


Από το δυστύχημα αποκόπηκε επίσης πάσσαλος υψηλής τάσης ηλεκτρισμού της ΑΗΚ. Ο 65χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, διαπίστωσε το θάνατό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804149 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE