ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Νεκρός άνδρας ύποπτος για κανιβαλισμό - Κατηγορείται πως διαμέλισε 13χρονο

Γαλλία: Νεκρός άνδρας ύποπτος για κανιβαλισμό - Κατηγορείται πως διαμέλισε 13χρονο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Γαλλία αφότου ήρθε στο φως μια υπόθεση κανιβαλισμού, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, σοκ στους πολίτες της χώρας.

Τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στα χέρια της μαρτυρούν πως ένας 30χρονος άνδρας, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ήταν κανίβαλος. Η καταγγελία πριν τις έρευνες

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αστυνομικοί που μπήκαν σε βίλα στο Tarascon της περιοχής Bouches-du-Rhône, έπειτα από καταγγελία που δέχτηκαν από άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως είδε μια τσάντα που του φάνηκε πως περιείχε διαμελισμένα μέλη ανθρώπινου σώματος, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός όταν έσπευσαν στην έπαυλη εντόπισαν μέσα σε μία τσάντα το διαμελισμένο σώμα ενός 13χρονου αγοριού. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση ανακάλυψαν σε μια τσάντα, το αποκεφαλισμένο σώμα ενός αγοριού, το οποίο μάλιστα ήταν «μισοφαγωμένο», ενώ βρήκαν και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε σατανιστικές τελετές. Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το σώμα φέρεται να ανήκει σε έναν 13χρονο που είχε εξαφανιστεί από ένα κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία δύο ημέρες νωρίτερα.Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της έπαυλης και πιθανότατα δράστη του στυγερού εγκλήματος, τον οποίο οι γείτονες είχαν δει να το σκάει από τη στέγη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 30χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για τις εκρήξεις βίας του στο παρελθόν.

Ο ίδιος προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού που τον κυνηγούσε. «Το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι», ανέφερε ο αξιωματούχος της γαλλικής Αστυνομίας, Laurent Gumbau, σημειώνοντας ότι κομμάτια σάρκας έλειπαν από τον ώμο, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των Αρχών πως πρόκειται για πράξη κανιβαλισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top