ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΙΚΟ: Σε καταστολή ο πατέρας του 29χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά στο Γέρι - Στήνουν το παζλ της δολοφονίας οι Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΙΚΟ: Σε καταστολή ο πατέρας του 29χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά στο Γέρι - Στήνουν το παζλ της δολοφονίας οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το άγριο φονικό που διαπράχθηκε στο Γέρι, στη Λευκωσία, με τις Αρχές να προσπαθούν να στήσουν το παζλ και να ενώσουν τα γεγονότα της τραγικής αυτής υπόθεσης. 

Νεκρός από πυρά του 58χρονου γείτονά του, έπεσε 29χρονος με τον πατέρα του να νοσηλεύεται σε καταστολή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όλα άρχισαν όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είχαν έντονη λογομαχία για μια θέση πάρκινγκ, ενώ δεν φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά που είχαν λογομαχήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε σκοτώνοντας τον 29χρονο. Ο 52χρονος πατέρας του δέχθηκε σφαίρες στο στήθος. 

Από την αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές εξακρίβωσαν και διαπίστωσαν ότι το θύμα φέρει τραύματα στη μια πλευρά του προσώπου του, από κυνηγετικό όπλο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE