Cyta & Οδική Ασφάλεια: “ Ιδιαίτερη έγνοια μας οι νέοι!»

Cyta & Οδική Ασφάλεια: “ Ιδιαίτερη έγνοια μας οι νέοι!»

Νέα σειρά διαλέξεων οδικής ασφάλειας στους Εθνοφρουρούς μας

Η Cyta κάνει πράξη την ιδιαίτερη έγνοια της για τους νέους ανθρώπους, διοργανώνοντας για ακόμη μια χρονιά δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια οδικής ασφάλειας σε στρατόπεδα παγκύπρια. Κι αυτό σε μια προσπάθεια να συνεχίσει να συμβάλλει στις κοινές προσπάθειες που γίνονται από αρμόδιους και ευαισθητοποιημένους για το θέμα φορείς της Κυπριακής κοινωνίας για καλλιέργεια οδικής συνείδησης στο κοινό και ειδικά στους νέους. Η νέα σειρά διαλέξεων, οι οποίες διοργανώνονται σε διάφορες μονάδες για τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες, ξεκίνησε τον Ιούλιο και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο του 2021.


Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Cyta ξεκίνησε από το 2004 και καθιερώθηκε ως θεσμός, ανταποκρινόμενη τόσο στις ανάγκες των νέων, όσο και στις ανησυχίες των γονιών και αρμοδίων για θέματα οδικής ασφάλειας. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται από την εκπαιδεύτρια εταιρεία «APA Σύμβουλοι Οδικής Ασφάλειας» με τη συνεργασία του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΦ.


Η ανακοίνωση της απόφασης του Οργανισμού για τη νέα σειρά εκπαιδεύσεων στο στρατό, μαρτυρεί ότι η Cyta παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στην Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη διαχρονική στήριξή της προς την Πολιτεία για το ζήτημα αυτό, αλλά και ειδικά προς την Αστυνομία Κύπρου, δίπλα στην οποία στέκεται ως στρατηγικός συνεργάτης.


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μόλις ολοκληρώθηκε διαδικτυακή εκστρατεία με θέμα Κινητό & Οδήγηση από τη Cytamobile Vodafone, σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι δράσεις της Τροχαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week), η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 22 Σεπτεμβρίου 2021.


Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά της Cyta στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.cyta.com.cy/road-safety.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE