Μετά τον Μπάιντεν... ο ύπνος πήρε και τον Τζόνσον στη διάρκεια ομιλίας στην COP26

Μετά τον Μπάιντεν... ο ύπνος πήρε και τον Τζόνσον στη διάρκεια ομιλίας στην COP26

Ο επικριτές του Μπόρις Τζόνσον βρήκαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να «επιτεθούν» στον Βρετανό πρωθυπουργό και, μάλιστα, για δυο λόγους.

Συγκεκριμένα, φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media τις τελευταίες ώρες δείχνει τον Τζόνσον, ο οποίος κάθεται δίπλα στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες και τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, παρακολουθώντας μια ομιλία στη διάρκεια της διάσκεψης για το Κλίμα, να έχει... αποκοιμηθεί χωρίς να φοράει μάσκα!

Το θέμα συζητήθηκε αρκετά από χρήστες στο Twitter, ωστόσο το πρωθυπουργικό γραφείο τοποθετήθηκε, αναφέροντας στη Mirror πως είναι «μεγάλη ανοησία» να υποστηρίζει κανείς ότι ο Τζόνσον κοιμόταν και πως υπάρχουν αρκετές ακόμη φωτογραφίες από την εκδήλωση όπου φαίνεται πως ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν ξύπνιος και φορούσε μάσκα.

Σημειώνεται πως χθες, συζητήθηκε αρκετά για παρόμοιο λόγο, ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται να κλείνει για λίγο τα μάτια του σε διάρκεια ομιλίας στην COP26.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE