LIFESTYLE

«Με λένε π@ύστη»: Χείμαρρος ο gay πρωταγωνιστής του MEGA – Μιλά για την υιοθεσία και τον γάμο

«Με λένε π@ύστη»: Χείμαρρος ο gay πρωταγωνιστής του MEGA – Μιλά για την υιοθεσία και τον γάμο

Το γύρο του διαδικτύου έκανε από το πρωί η δήλωση του Φώτη Σπύρου, ότι παντρεύεται τον 21χρονο αγαπημένο του στη Νέα Υόρκη.

Με αφορμή την προβολή ενός θέματος σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού, η εκπομπή «Γυναίκες» ήρθε σε επικοινωνία μέσω skype με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά, μετά την αποκάλυψή του.

«Γιατί να μην μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί με τον φίλο μου; Η δήλωσή μου σε κανέναν Έλληνα δεν δημιούργησε τίποτα. Δεν μας ενδιαφέρει, ουσιαστικά. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε. Θέλει πολύ θάρρος αυτό, δεν είναι εύκολο κι εγώ βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, όλοι να γίνουμε πούστ@@@, όχι, δεν το συζητάω αυτό. Εγώ λέω ότι μου συνέβη αυτό από μικρός και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα τώρα να παντρευτώ».

Όσο για τη λέξη “πούστ@ς” που ο ίδιος είπε στην απογευματινή εκπομπή, εξήγησε στη συνέχεια:

«Ο κόσμος που με βλέπει τώρα ουσιαστικά έτσι με λέει, οπότε τη λέω πρώτος γιατί βαριέμαι να υπονοείται και να υποψιάζεται κάποιος κάτι. Εμένα αυτή η λέξη δεν με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι. Είμαι οκτώ φορές άντρας περισσότερο από αυτούς που θα πουν μια βλακεία για μένα. Δεν με έχει πει ποτέ κανείς στη ζωή μου με αυτή τη λέξη γιατί απλούστατα θα έτρωγε ξύλο, εγώ δέρνω. Πρέπει να μιλάμε και γι’ αυτά γιατί βλέπουν την εκπομπή πολλοί άνθρωποι και ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ».

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top