ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νιτρική αμμωνία: Οδηγείται εκ νέου στο δικαστήριο ο φερόμενος τρομοκράτης

Νιτρική αμμωνία: Οδηγείται εκ νέου στο δικαστήριο ο φερόμενος τρομοκράτης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 26χρονος Λιβανέζος, ο οποίος συνελήφθηκε από την Αστυνομία στις 27 Μαΐου, όταν στο σπίτι του στη Λάρνακα εντοπίστηκαν δύο και πλέον τόνοι νιτρικής αμμωνίας.

Τα αδικήματα που εξετάζει η Αστυνομία είναι αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Αναμένεται ότι η σημερινή διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε γίνει και στην πρώτη εμφάνιση του 26χρονου ενώπιον του δικαστηρίου στη Λάρνακα, στις 28 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Θανάσης Παπανικολάου ζήτησε στις 28 Μαΐου όπως η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών γιατί όπως εξήγησε θα ακούγονταν θέματα που άπτονται των συμφερόντων και της ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και η δημοσιότητά τους πιθανόν να επηρεάσει δυσμενώς την ασφάλεια του κράτους.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες της Δύναμης συνεχίζονται εντατικά και το αίτημα για ανανέωση της κράτησης του 26χρονου βασίζεται στο γεγονός ότι υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε συνεργασία με την Interpol, την Europol και υπηρεσίες άλλων χωρών και κάθε νέο στοιχείο που αποκαλύπτεαι εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Το σπίτι του 26χρονου στη περιοχή Άγιοι Ανάργυροι στη Λάρνακα εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο από τις 27 Μαΐου από ισχυρή αστυνομική δύναμη. άνδρες της οποίας συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Λιβανέζου, ο οποίος έχει καναδικό διαβατήριο, εντοπίστηκαν και 10 χιλιάδες ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top