ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η κατάσταση που επικρατεί με τις πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου - Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Η κατάσταση που επικρατεί με τις πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου - Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Παραμένουν στα σημεία μέλη της Πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου σε Ακουρσό, Πολέμι, Ψάθι, Αμαργέτη στην περιοχή Μαραθόβουνο και Στρουμπί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέας Κεττής, ανέφερε: «Θέλω να κάνω ξεκάθαρο ότι ο κίνδυνος υφίσταται. Λέμε εδώ και μέρες πως καμία αλλαγή δεν έγινε λόγο των καιρικών και περιβαλλοντικών αλλαγών, συνεχίζει να είναι αυξημένος ο κίνδυνος αλλά αυτές οι πυρκαγιές σήμερα οι οποίες εκδηλώθηκαν σε τόσο δύσβατες περιοχές την ίδια ώρα ταυτόχρονα το ένα μέτωπο μετά το άλλο σε κάποιες περιοχές να είναι δύο και τρεις οι εστίες, σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίες και για αυτό προχωρούσαμε σε μία έκκληση σήμερα προς τον κόσμο...Σήμερα ήταν μια μέρα με πολύ δραστηριότητα στο ύπαιθρο με πολύ κόσμο στο ύπαιθρο προφανώς ήταν αυξημένος ο κίνδυνος αλλά προφανώς αυτές οι χιλιάδες κόσμου που ήταν στο ύπαιθρο σίγουρα μπορεί να εντόπιζαν κάτι και να μας ενημέρωναν άμεσα ειδικά την Αστυνομία για να προχωρήσει σε κάποια ανάκριση», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι πυρκαγιές όλες εκδηλώθηκαν σε περιοχές με μηδενική προσβασιμότητα για τις επίγειες δυνάμεις και ανταποκρίθηκαν δυνάμεις τόσο από την πόλη και επαρχία Πάφου, όσο από τη Λεμεσό, Λάρνακα και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ήταν σημαντική και η συμβολή της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών, της επαρχιακής διοίκησης Πάφου των τοπικών αρχών αλλά και των Βρετανικών Βάσεων όπου μας ενίσχυσαν με τα δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης.», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ όσα είπε:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top