ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοιτάξτε πως κατάντησαν οι τουρίστες στην Αγ. Νάπα – Απαγόρευσε τα τραπεζάκια ο Δήμος και κάθονται στα πεζοδρόμια για να φάνε

Κοιτάξτε πως κατάντησαν οι τουρίστες στην Αγ. Νάπα – Απαγόρευσε τα τραπεζάκια ο Δήμος και κάθονται στα πεζοδρόμια για να φάνε

Τεράστιο πλήγμα για τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και fast food, αποτελεί η απόφαση του Δήμαρχου Αγίας Νάπας να απαγορεύσει τραπεζάκια και καρέκλες έξω από τα υποστατικά, με αποτέλεσμα οι τουρίστες φέτος να κάθονται στο έδαφος για να φάνε.

Οι φωτογραφίες δεν υποδεικνύουν καθόλου προς μία εικόνα αναβάθμισης, αλλά καλύτερα υποβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος.

Σε ένα άκρος τουριστικό προορισμό, όπως η Αγία Νάπα, η οποία ομολογουμένως διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και άλλες φυσικές ομορφιές,  τέτοιου είδους εικόνες είναι τουλάχιστον απογοητευτικές.

Η Αγία Νάπα, βρισκόταν επί σειρά ετών πολύ ψηλά στον διεθνή τουριστικό χάρτη, αφού κατάφερνε να συνδυάσει με επιτυχία την φύση με τη νυχτερινή διασκέδαση, κερδίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι από την τουριστική πίττα.

Εικόνες όμως σαν κι’ αυτή μόνο πρόοδο δεν υποδεικνύουν, αφού σίγουρα κανένας ταξιδιωτικός πράκτορας δεν θα συνέστηνε ως ιδανικό προορισμό μία τοποθεσία της οποίας η εμπορικότερες οδοί δεν διαθέτουν καν καρέκλες και τραπέζια για να καθίσουν.

Τα μαγαζιά ξεκινούν από την οδό Αγίας Μαύρης και επεκτείνονται μέχρι τις,  Καταλυμάτων, Λουκά Λουκά και Γρηγόρη Αυξεντίου, στις οποίες επικρατεί η ίδια ακριβώς κατάσταση μ’ αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Η απόφαση του Δήμου Αγίας Νάπας, να απαγορεύσει φέτος το καλοκαίρι την παρουσία τραπεζιών, ή καρεκλών έξω από τα μαγαζιά, έχει πλήξει τους μικρομεσαίους και σίγουρα δεν αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους τουρίστες.

Εκτός και αν ο δήμαρχος κρίνει ως ιδανικές τις συνθήκες αυτές για διαφήμιση στο εξωτερικό, ή αν πιστεύει ότι μία από τις πιο πάνω εικόνες θα μπορούσε να κοσμήσει μία αφίσα με ένα ανάλογο της κατάστασης διαφημιστικό σλόγκαν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top