ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέσβης της Κύπρου στην Αλβανία ο Κενεβέζος!

Πρέσβης της Κύπρου στην Αλβανία ο Κενεβέζος!

Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος επέδωσε το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής, τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Αλβανίας Bujar Nishani, ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αλβανία, με έδρα την Αθήνα.

Μετά την επίδοση διαπιστευτηρίων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η οποία στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ, ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αλβανίας, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και εκφράστηκε η βούληση για περαιτέρω σύσφιξη και ενίσχυση των σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίου οφέλους.

Παράλληλα, ο κ. Κενεβέζος ενημέρωσε τον κ. Nishani για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με έμφαση την επανέναρξη και την προοπτική των διαπραγματεύσεων, καθώς και την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας ευχαρίστησε για την υποστήριξη της Κύπρου στην πορεία ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας του και διαβεβαίωσε για την περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στον οικονομικό τομέα και στα ενεργειακά ζητήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top