LIFESTYLE

Αποκάλυψη Κύπριας ηθοποιού: Της επιτέθηκε τηλεθεάτρια σε εστιατόριο! «Γιατί έκλεψες το μωρό» τη ρωτούσε οργισμένη

Αποκάλυψη Κύπριας ηθοποιού: Της επιτέθηκε τηλεθεάτρια σε εστιατόριο! «Γιατί έκλεψες το μωρό» τη ρωτούσε οργισμένη

Είναι από αυτά τα περιστατικά που δεν μπορείς να τα πιστέψεις, αφού εκτός από τραγελαφικά, συμβαίνουν σπάνια. Η Κύπρια ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Ηοrror Sorry» με την Βαλεντίνα Νικολάου εξομολογήθηκε το περιστατικό που της έτυχε πριν από μερικά χρόνια και θα το θυμάται για όλη της την ζωή.

Ο λόγος για την Λουκία Μιχαήλ-Μουσουλιώτη, που περιέγραψε το σκηνικό που έζησε πριν από μερικά χρόνια όταν τηλεθέατρια της σειράς «Ρόδα της Οργής» της επιτέθηκε και την χτύπησε δυνατά στη πλάτη, ουρλιάζοντας  «γιατί έκλεψες το μωρό»!

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ενώ βρισκόταν με τον σύντροφό της, τον αείμνηστο Αντρέα Μουσουλιώτη, σε έξοδό τους για φαγητό στη Λευκωσία, την ώρα που ήταν έτοιμη να βάλει στο στόμα της μια μπουκιά, δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στη πλάτη και μια γυναικεία φωνή να της λέει « Γιατί έκλεψες κόρη το μωρό». Η ίδια όχι μόνο σοκαρίστηκε, αλλά κόντεψε να πνιγεί, αφού το χτύπημα της τηλεθεάτριας που φαίνεται πως ταυτίστηκε με τη σειρά που παρακολουθούσε την πόνεσε.

Τότε ο Αντρέας Μουσουλιώτης σηκώθηκε και οργισμένος άρχισε να φωνάζει και να «τα βάζει» με τη γυναίκα που άθελα της, προκάλεσε αναστάτωση στο ζευγάρι που απολάμβανε το γεύμα του.

Όπως ανέφερε η όμορφη ηθοποιός την περίοδο εκείνη έπαιζε στα «Ροδα της Οργής» μια τσιγγάνα η οποία έκλεψε από μια οικογένεια ένα μωρό γεγονός που βάσει σεναρίου εκνεύρισε την εν λόγω κυρία με αποτέλεσμα να ζητήσει εξηγήσεις από την Κύπρια ηθοποιό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top