ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τον καφέ το θέατρο! Αναστασιάδης και Ακιντζί σε παράσταση στη Λεμεσό

Μετά τον καφέ το θέατρο! Αναστασιάδης και Ακιντζί σε παράσταση στη Λεμεσό

Στην είσοδο του Θεάτρου Ριάλτο βρέθηκε στις 1950 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την σύζυγο του. Λίγο αργότερα έφθασε και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, επίσης μαζί με την σύζυγο του. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προχώρησε προς το αυτοκίνητο του Τ/κ ηγέτη καλωσορίζοντας τον στην Λεμεσό.

Και οι δύο ηγέτες εισήλθαν στο θέατρο για να  παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο με τίτλο "Κύπρος: Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα".

Εξω από το Θέατρο Ριάλτο βρέθηκε αρκετός κόσμος ο οποίος χειροκρότησε τους δύο ηγέτες. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ριάλτο Κίκης Καζαμίας και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, ο Υπουργός Παιδείας κ.α.



Το έργο είναι της Τουρκοκύπριας Φαϊζέ Οζντεμιρτζιλέρ που ανεβάζει το Τουρκοκυπριακό Θέατρο Λευκωσίας και είναι μια θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιασάρ Έρσόι. Στην παράσταση θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στα ελληνικά. Η μετάφραση έγινε από ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Νιαζί Κιζίλγιουρέκ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top