Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η αείμνηστη Λένα ήταν μια ακούραστη αγωνίστρια της ειρήνης και της επανένωσης με όπλο τον πολιτισμό.
«Με την ΠΕΟ, συνεργάστηκε πολλές φορές αφού πρόθυμα η Δικοινοτική Χορωδία ανταποκρινόταν σε όλα τα καλέσματα και συμμετείχε πάντα αφιλοκερδώς σε δικοινοτικές δραστηριότητες όπως η Πρωτομαγιά, η πρώτη του Σεπτέμβρη και άλλες κινητοποιήσεις που είχαν ως στόχο την επανένωση του τόπου μας», προστίθεται.
Η ΠΕΟ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της και στους συνοδοιπόρους της στην δικοινοτική χορωδία.
«Η Λένα θα παραμείνει για πάντα στην μνήμη μας σαν φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στην υπόθεση της ειρήνης στον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις