Χάρισαν χαμόγελα απλόχερα σε παιδιά δεκάδες Άγιοι Βασίληδες

Χάρισαν χαμόγελα απλόχερα σε παιδιά δεκάδες Άγιοι Βασίληδες

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο Santa Run Nicosia, αφού εκατοντάδες δρομείς και μη, περπάτησαν, έτρεξαν και ποδηλάτησαν για τα παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα.

Το RunNicosia διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τη φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση “Santa Run” στις 26 Δεκεμβρίου 2021, με κύριο Χορηγό την Infocredit Group, και άλλους φορείς της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ξεκινώντας από διάφορα σημεία της Λευκωσίας κατέφθασαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες με κόκκινες φανέλες, όπου τραγούδησαν τα κάλαντα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Έπειτα, συνέχισαν την πορεία τους στα στενά της παλιάς Λευκωσίας, με στάση στην πλατεία Φανερωμένης για ζεστό κρασί που προσφέρει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Λήδρας και Ονασαγόρου, στην πλατεία Ελευθερίας μέσω της οδού Ονασαγόρου και με τελικό σταθμό τη Λεωφόρο Μακαρίου όπου και τους προσφέρθηκε ζεστή σούπα και ποτά υπό τη μουσική υπόκρουση του συγκροτήματος Tanglatino.

Στόχος της εκδήλωσης, σημειώνεται, ήταν η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Ελπίδα, το οποίο στηρίζει το “κάθε παιδί να βγει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέψουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί”.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές και εταιρικές εισφορές δόθηκαν στο Ίδρυμα Ελπίδα.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE