ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Οι τελευταίες καταγγελίες πριν την νέα χρονιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Οι τελευταίες καταγγελίες πριν την νέα χρονιά

Σε 8 καταγγελίες, 6 πολιτών και 2 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο εικοσιτετράωρο ενώ συνολικά διενεργήθηκαν 2.535 έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. 


Μιλώντας στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέφερε ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.351 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών και στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 138 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 313 έλεγχοι με μια καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 104 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και στην Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 56 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
 
Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 63 ελέγχους χωρίς καμία καταγγελία ενώ η Λιμενική δεν προέβη σε κανένα έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE